Tirza Kingma

Recensies ‘Liefs uit China’

‘Tirza Kingma kan schrijven en dat maakt het boek ook prettig om te lezen. … Het verhaal is eerlijk, ontroerend en dankbaar. Het wordt nooit langdradig, maar er zit een goed tempo in.  

Liefs uit China heeft mij een andere kijk op adoptie gegeven en ik vind het heel mooi om zo’n positief verhaal te lezen over dit, misschien wel ingewikkeld, onderwerp.’

De hele recensie lees je op gewooniloon.com.

‘Liefs uit China werd geschreven vanuit het hart, waardoor elke lezer emotioneel geraakt zal worden. … met Liefs uit China heeft Tirza Kingma een krachtig en waardevol document geschreven, voor een breder publiek. Ik heb het boek in een ruk uitgelezen en werd bij bepaalde passage zelfs emotioneel. Wat een mooi verhaal! 5 sterren!’

De volledige recensie lees je op boeken-cast.nl.

Recensie liefs uit china Waardering: ⭐⭐⭐⭐⭐

Recensie Hebban Tirza KingmaWaardering: ⭐⭐⭐⭐⭐

‘Je verhaal is puur, hier en daar ook rauw. De gevoelens en emoties die komen kijken bij het adopteren van een kindje heb je zo mooi geschreven. Eerlijk en oprecht … Liefs uit China is een dikke aanrader.’ 

‘Heel mooi en persoonlijk geschreven. Het boek heeft me ontroerd. Een aanrader als je geïnteresseerd bent in of bekend bent met adoptie, schisis, reizen, China of gewoon een heel mooi, pakkend, persoonlijk verhaal wilt lezen.’

De volledige recensies lees je op hebban.nl

‘Het boek begint heel mooi en klein met de geboorte van Wen in 2009. Kingma beschrijft hoe de eerste dagen van deze kleine, bijzondere jongen kunnen zijn geweest. Dit heeft de auteur heel goed gedaan. Ik werd meteen het verhaal ingezogen door deze kleine stukjes geschiedenis die je door het hele boek kunt vinden.’

De volledige recensie lees je op boekrecensiesblog.nl.

Boekrecensiesblog

Nog meer reacties van lezers:

‘Wauw, dit verhaal kwam even binnen, ik heb het in 1 dag uitgelezen.. zo mooi, zo puur, zo interessant, zo moeilijk, zoveel liefde! … Een dikke aanrader dit prachtige, ontroerende verhaal.’
MijnBoekKeuze

‘Dit is hoe een boek hoort te zijn: rakend en iemand even laten verdwijnen uit zijn omgeving.’
Judith Steen

Ik kon het verhaal moeilijk aan de kant leggen. Prachtig geschreven!’
Clara

‘Ik was enorm onder de indruk van dit boek. Vanaf de eerste regels van het boek ben ik in het verhaal gezogen en kon ik het daarom niet wegleggen. … Tirza heeft een eerlijk, open en warm verhaal geschreven. Het is zo beeldend omschreven dat je als het ware zelf mee gaat in de reis van dit mooie gezin en je er ook een beetje onderdeel van voelt. … Persoonlijk denk ik dat dit een must read is voor iedereen!’
@boekenmiepje

‘Wat een bijzonder verhaal! Over de veerkracht van een kind en de liefde van een gezin, heel mooi geschreven en een must voor iedereen om te lezen.’ 
The Read Shop Holtrop

‘Ik ben een beetje sprakeloos, zit hier met tranen in mijn ogen. Wat een mooi verhaal.’
Michelle Shanti

‘Een aanrader als je geïnteresseerd bent in of bekend bent met adoptie, schisis, reizen, China of gewoon een heel mooi, pakkend, persoonlijk verhaal wilt lezen.’
Sietske

‘Met een brok in mijn keel en een glimlach had ik het boek zomaar uit. Over veel dingen had ik nog nooit nagedacht. Maar het verhaal is zo mooi opgeschreven! Mijn ogen zijn open gegaan.’
Titia

Schuiven naar boven