Tirza Kingma

In de media

Interview


In juli 2023 verscheen een interview over ‘Liefs uit China’ in Groot de Fryske Marren. Annemarie Overbeek Dommerholt interviewde mij en schreef de tekst. Het artikel is via deze link te lezen in de digitale krant (pagina 36).

 

In het Zomerboek van Flair (24-2023) mocht ik ons adoptieverhaal delen. We zijn een van de vijf real-lifeverhalen onder de titel ‘Een zomer om nooit te vergeten.’ Je bestelt de Flair o.a. hier.

Wall of Fame Tirza Kingma


In juni 2023 mocht ik nog een keer mijn verhaal delen op de Wall of Fame van de Schrijversacademie. Deze keer over mijn nieuwe boek ‘Liefs uit China’. Via deze link kun je het artikel lezen.

 

In de Balkster Courant van 1 juni 2023 verscheen een artikel over mijn nieuwe boek ‘Liefs uit China.’ Je leest het artikel via deze link in de digitale uitgave van de Balkster Courant. 

Balkster Courant

 

In januari 2022 verscheen een interview met mij over schrijven in Groot de Fryske Marren en Groot Heerenveen. Gea de Jong-Oud interviewde mij en schreef de tekst. Het artikel is via deze link te lezen in de digitale krant (pagina 23). 

 

In juli 2021 verscheen een verhaal over mijn debuutroman en de weg ernaartoe op de Wall of Fame van de Schrijversacademie. Het hele artikel lees je hier

 

In mei 2021 plaatste de Balkster Courant een artikel over mijn debuutroman Het kan niet altijd zomer zijn. Via deze link is het artikel te lezen in de digitale versie van de krant.

Schuiven naar boven